Gasmeten 2-daagse opleiding Nikta niveau 2

Gasmetingen worden uitgevoerd om voorafgaand en tijdens werkzaamheden (bijvoorbeeld in een besloten ruimte) te meten of er schadelijke gassen of dampen (in het bedrijf) aanwezig zijn.
Gasmeten Niveau 2 is bedoeld voor medewerkers die frequent gasmetingen moeten uitvoeren (zoals veiligheidswachten besloten ruimte en Industrieel Brandwachten) en daardoor uitgebreide kennis van en vaardigheden in gasmeten moeten hebben.

Tijdens deze speciale 2-daagse opleiding wordt er zowel in theorie als in de praktijk diep ingegaan op het gasmeten in de industrie.  Door met diverse meters (explosiegevaarmeter, meetbuisjes en een PID meter) te leren meten gekoppeld aan diverse praktijk oefeningen wordt de deelnemer optimaal getraind.

Na de 2-daagse training vindt het Nikta gasmeten niveau 2 examen plaats en bij voldoende resultaat verkrijgt de deelnemer het officiële Nikta gasmeten niveau 2 certificaat.

Duur van de opleiding: 18 uur (inclusief examen)

Indeling van de opleiding:   2 dagen of 5 avonden

Uitvoering:  Op locatie bij opdrachtgever of in Assendelft

Toetsing van de training / opleiding: Nikta gecertificeerd examen (certificaat 3 jaar geldig )

Prijs: Op aanvraag. Gebruik gasmeters, examen opstelling e.d. inbegrepen

Datum: In overleg.

Waarom zou je deze training bij Dumol volgen?

De trainers welke worden ingezet voor deze opleiding hebben zijn didactisch onderlegd en hebben een achtergrond in deze specifieke materie. Onze trainers zijn bekend in de industrie en brandweer en hebben hierin ruime ervaring opgedaan. Dit zorgt ervoor dat de opleiding praktisch zal worden gegeven en aansluit bij de verwachtingen van de deelnemers.

Meer informatie?

Meer informatie aangaande prijzen en startdatums? Vul hier het Contactformulier in:

    Direct aanmelden?

    Download hier het inschrijfformulier (PDF) en mail deze naar info@dumol.nl.