Opleidingen

Ons trainingsaanbod brandweeropleidingen

Basisopleiding ademlucht

Tijdens de training leert u de juiste skills om niet alleen ademlucht te dragen, maar ook diverse verkenning technieken en ademhalingstechnieken zodat u optimaal voorbereidt bent voor een echte calamiteit.

Basisopleiding oefenleider

De oefenleider vervult een zeer belangrijke rol binnen de oefenorganisatie van de brandweer, daar deze het beleid en de oefeningen dusdanig uitzet en vertaald zodat er een realistische oefening ontstaat en er binnen de lerende organisatie doormiddel van een goede zorgvuldige evaluatie feedback voor mogelijke verbeteringen wordt gegeven.

Opleiding Leergang instructeur

De instructeur is degene die de cursist activerend onderwijs aanbiedt om een goede koppeling te kunnen maken tussen de theorie en de praktijk binnen het duale leertraject.

2-daagse opleiding Gasmeten

Gasmetingen worden uitgevoerd om voorafgaand en tijdens werkzaamheden (bijvoorbeeld in een besloten ruimte) te meten of er schadelijke gassen of dampen (in het bedrijf) aanwezig zijn. Nikta niveau 2.

Opleiding leergang bevelvoerder

De bevelvoerder heeft de operationele leiding en uitvoeringscoördinatie van bemensing en materieel van een tankautospuit met eventueel daaraan gekoppeld een redvoertuig of ander specialisme.